sábado, 10 de noviembre de 2012


ENTRENAMIENTOS OLIANA OFF ROAD


Hoy, a las 12 del mediodía ha empezado la Oliana Off Road.
Se han atrevido a realizar la vuelta de entrenamiento 120 corredores en un circuito que ha tenido que ser modificado. La lluvia caída durante el día y la noche de ayer han obligado a la organización a hacer unos pequeños cambios de última hora en alguna zonas más difíciles. 



Mañana empieza la carrera a las 10:00 h, los pilotos Sénior y Júnior tendrán que dar 3 vueltas al recorrido, mientras que los Amateur, Clásicas y Féminas se disputarán la carrera en 1 sola vuelta de 70 Km. 
Se otorgarán los premios a los ganadores mañana domingo a las 15:30h en el Ayuntamiento de Oliana. Contaremos con la presencia de Antoni Navinés, diputado de la Diputació de Lleida, y Miquel Sala, alcalde de Oliana.





Pilotos en el entrenamiento de esta mañana
Oriol Mena y Jaume Betriu 1º i 2º clasificado de la Oliana Off Road 2011 respectivamente



ENTRENAMENTS OLIANA OFF ROAD

Avui a les 12 del migdia ha començat l'Oliana Off Road. S'han atrevit a realitzar la volta d'entrenament  120 corredors a un circuit  modificat. La pluja caiguda durant el dia i la nit d'ahir ha obligat a l'organització a fer uns petits canvis d'última hora en les zones més complicades.


Demà comença la carrera a les 10:00h, on els pilots Sénior i Júnior hauran de donar 3 voltes al recorregut, mentre que els Amateur, Clàssiques i Fènimes es disputaran la cursa en una única volta de 70 Km. 
S'atorgaran els premis als guanyadors demà diumenge a les 15:30h a l'Ajuntament d'Oliana. Comptarem amb la presència d'Antoni Navinés, Diputat de la Diputació de Lleida i Miquel Sala, alcalde d'Oliana.

Pilots durant l'entrenament d'aquest matí
Oriol Mena i Jaume Betriu 1r i 2n classificat de la Oliana Off Road 2011 respectivament